Reaali Robootika.COM

NXT robotimaailm ja programmeerimine C-keeles

Projekt TTÜ's ja Balbiinos

Meie tiim valis nimelt projekti teemaks jäätise ning nii otsustasime infot koguda nii Balbiino's kui ka TTÜ ToiduFragmentsiooni osakonnast. TTÜ's käisime me 18.oktoober ning seal saime teada põhi teadmisi jäätise kohta ning ka lisaks palju muud huvitavat. Kahjuks ei näinud TTÜ's just jäätise valmimise poolt, kuid nägime kuidas jäätis ühest torust voolas. Balbiino's käies kahjuks oli vaid 2 klubilist ning juhendaja, kuid see eest oli Balbiino's väga huvitav! (Nägime isegi jäätise liine ning saime minna seadmetele lähemale kui tavaliselt). Pärast saime ka veel 2 topsikut Balbiino uut "Lumemarja" jäätist.

FLL-i laua kokkupanek ja tutvustus

Täna, 2. oktoobril toimus meie tiimil 4h kestev FUN-üritus, mille käigus sai kokku pandud FLL-i laud.

 

ENJOY THE VIDEO

Team: Robootika.COM

 

Kuna kõik liikmed ei saanud osaleda siis Tomi näiteks osales laua kokkupanekul Kinect-video vahendusel – ja kõigil oli tore Smile

 

Ja leidsime ühe probleemi, nimelt teatud tingimustel võivad viljapead jääda kombaini sisse kinni.

FLL food factor issue